Køb kryptovaluta

Køb kryptovaluta som eksempelvis bitcoin (BTC), der er en digital valuta, som distribueres elektronisk. Valutaen er bygget på et decentraliseret peer-to-peer-netværk. Bitcoin har haft en betagende udvikling, siden den så dagens lys i 2009 og er i dag den største og mest kendte kryptovaluta. Hvis du vil investere i Bitcoin, er der en række ting, du bør vide inden. Vores mål med denne hjemmeside er, at både begyndere og erfarne investorer kan finde værdifuld information.
køb kryptovaluta

Køb kryptovaluta nemt og sikkert

For nye kryptovaluta-entusiaster er det i dag lettest at købe hos Markets, der er en global handelsplatform, som er omfattet EU-lovgivningen. Du handler dermed på en godkendt, reguleret og sikker platform.

Nå du har registreret dig hos Markets og udfyldt de nødvendige dokumenter, der giver dig lov til at investere for rigtige penge, er det meget enkelt både at købe og sælge kryptovaluta.

Når du handler med Bitcoin, bruges to krypteringsnøgler: en til kryptering og en til deck typing. Krypteringsnøglen er offentlig og kan distribueres frit, og den offentlige del kaldes normalt en bitcoin-adresse, der kan sendes til alle.

Følg fire simple trin når du køber kryptovaluta

Det kan være svært at vide hvor man skal starte, når man skal købe kryptovaluta. Men her er fire simple trin, som er værd at følge, inden man starter.

RESEARCH altid den kryptovaluta du overvejer at købe, så du ikke bare investerer blindt. OPRET en såkaldt crypto-wallet, så du kan opbevare dine kryptovalutaer elektronisk. VÆLG EN HANSDELSPLATFORM. Det anbefales, at købe gennem en platform, hvor du kommer til at eje underligende aktiv, fremfor at købe kontrakter. VERIFICERING AF KONTO er af sikkerhedsmæssige årsager et lovkrav fra platformenes side, uanset hvilken du vælger.