Sikker handel med kryptovaluta

Hvad er kryptovaluta? Alt du skal vide om krypto

Handel med kryptovaluta er spændende, men kan også være en risikabel verden at begive sig ud i som nybegynder. I dette blog-indlæg tager vi et kig på forskellige sikkerhedsforanstaltninger for handel med virtuel valuta. For selvom sikkerheden er på plads, betyder det ikke, at kryptovaluta ikke kan hackes. Der kan ofte forekomme vilde udsving, da kryptovalutaer udelukkende drives af udbud og efterspørgsel. Man bør derfor vide noget om kryptovalutaens børser, inden man investere.

Handel med kryptovaluta på en legitim platform

Det er vigtigt at vælge en legitim handelsplatform, når man handler med kryptovaluta. Udover at det giver en en smidig handel, betyder det også øget sikkerhed. Gennemgå derfor de forskellige udbud og vælg den platform, der opfylder dine behov.

Generelt kan man vælge mellem en traditionel mægler eller en dedikeret krypto-børs. Sørg for at den platform, du beslutter dig for at handle med, er reguleret, har gode anmeldelser og prioriterer brugersikkerhed.

Dernæst bør man se på hvilke kryptovalutaer de tilbyder, hvilke gebyrer de kræver samt deres opbevarings- og hævemuligheder. Du kan med fordel se og sammenligne forskellige handelsplatforme og læse mere om Bitcoin hos CryptoRunner.

Gem din kryptovaluta i gode crypto-wallets

Har man investeret i en kryptovaluta, skal den opbevares sikkert, så den beskyttes mod hackere og tyve. Der findes forskellige udbydere af wallets, ofte går de under begreberne hot wallet og cold wallet.

Hot wallets benytter software på nettet, til beskyttelse af aktivernes private nøgler. Mens cold wallet (hardware-wallets) benytter fysiske, elektroniske enheder til at bevare dine private nøgler sikkert. Glem ikke at sikkerhedskopiere begge wallets private nøgler og gem dem offline. Når du vil handle med kryptovaluta, så pas på falske hjemmesider, virtuel pyramidesvindel, kendis-anbefalinger. Lyder noget for godt til at være sandt, så er det det sikkert også!